Tudorel Stoica: "Ce i se întâmplă lui Stan, li s-a întâmplat tuturor antrenorilor de la Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudorel Stoica
Tudorel Stoica

Fostul căpitan al Stelei, Tudorel Stoica, a vorbit despre meciul Stelei cu Twente, din această seară, şi l-a criticat pe Gigi Becali pentru modul în care îi tratează pe antrenorii echipei.

"Totul este posibil. Este greu, dar nu imposibil. Steaua trebuie să joace, să-şi impună jocul, nu să aştepte greşeala adversarului. Steaua a dominat în tur, dar cu voinţă şi ambiţie, că ocazii de gol nu prea au fost în prima repriză.

Twente este o echipă bună, norocul nostru este că olandezii nu se apără, joacă ofensiv, şi asta ar putea fi şansa noastră. Dacă ne apărăm, mi-e greu să cred că o să facem ceva.

Probabil că din punctul de vedere al apărării va fi mai bine cu Bourceanu, nu ştiu cum va fi la construcţie, că el nu e un jucător care să facă lucruri speciale. Pe stânga, Latovlevici cu Tănase pot destabiliza echipa adversă", a spus fostul mijlocaş la Dolce Sport.

"E dificil pentru orice antrenor să fie supus unei presiuni, şi a rezultatului, şi a patronului şi a media.

Dacă a venit la Steaua ştia ce îl aşteaptă. Ce s-a întâmplat cu Stan s-a întâmplat cu toţi antrenorii de la Steaua, nu e nici primul şi, cu siguranţă, nici ultimul", a mai spus acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite