Tudorel Stoica: "În loc să copieze modelul Barcelona, Steaua copiază modelul Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudorel Stoica nu a fost mulţumit de jocul Stelei în meciul cu Liverpool
Tudorel Stoica nu a fost mulţumit de jocul Stelei în meciul cu Liverpool

Căpitanul Stelei '86, Tudorel Stoica, spune că echipa din Ghencea nu are motive de bucurie după remiza 1-1 cu Liverpool, având în vedere că formaţia engleză a folosit multe rezerve şi a jucat foarte slab.

"Jocul Stelei nu mi-a plăcut aseară. Liverpool a fost cea mai slabă echipă din grupă, celelalte au fost mult mai bune. Până şi Grasshoper a jucat mai bine. Ne-am calificat cu noroc atunci. Steaua se putea califica aseară, Liverpool a fost foarte slabă.Din punctul meu de vedere, Steaua a pierdut cea mai mare oportunitate de a se califica", a spus Stoica la sport.ro.

Tudorel Stoica nu este de acord cu sistemul de cantonament implementat de managerul Mihai Stoica după modelul folosit la Urziceni.

"Steaua, în loc să copieze modelul echipelor mari, ca Barcelona sau Real, copiază modelul Urziceniului. La Steaua, jucătorii trebuie să fie lăsaţi să-şi ducă viaţa lor. Puşcăria nu e bună pentru nimeni. Nu prea ai cum să stai în cantonament după meci. În loc să te bucuri cu familia, cu soţia copii, îţi petreci seara tot cu cei cu care te-ai încărcat. Sunt oameni, nu poţi să ai o viaţă încarcerată. Sper că Meme Stoica ştie ce face",  a spus Tudorel Stoica.

Fostul căpitan al roş-albaştrilor spune că niciun jucător de la Steaua şi nici de la celelalte echipei din Liga I nu are şanse să se transfere în străinătate pe o sumă de 5 miliaoane de euro. "Cei care îi urmăresc pe jucători se mai uită şi la valoarea campionatului. Sunt unele persoane care declară că jucătorii valorează multe milioane pentru că vor să dea impresia unui campionat valoros", a spus fostul jucător, cu trimitere la şeful LPF, Dumitru Dragomir.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite