Tudela, cel mai prost plătit străin al Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Josh Tudela
Josh Tudela

Americanul venit în probe în Ghencea este aproape să semneze o înţelegere valabilă pe trei ani, cu un contract de numai 5.000 de euro pe lună. Niciun alt stranier n-a câştigat atât de puţin. Sosit în ţară cu puţin timp înaintea plecării către primul cantonament al iernii din Antalya, fostul jucător al lui Los Angeles Galaxy i-a lăsat o impresie bună lui Stoichiţă în primele patru zile ale stagiului.

Josh Tudela (26 de ani) va semna aproape sigur un contract odată cu întoarcerea delegaţiei steliste din Turcia. „Stoichiţă are o impresie foarte bună despre Tudela, aşa că am făcut deja contract cu el, pe trei ani. A semnat el, dar n-am semnat şi eu. Va câştiga 5.000 de euro pe lună şi la şase luni îi putem rezilia contractul, pentru că de-acum, la Steaua, numai aşa va fi. După cantonament, Stoichiţă îmi va spune dacă punem şi noi ştampila", a declarat Gigi Becali.

După „ţepele" Pedriel, Tininho, Habibou, Bibişkov şi Grzelak, care primeau câte 10.000 de euro pe lună, deşi n-au făcut prea mulţi purici în Ghencea, patronul din Ghencea este hotărât să schimbe tactica. Dacă va convinge, americanul Tudela va fi cel mai prost plătit străin din lotul Stelei.

Gigi l-ar fi vrut pe Yssouf Koné

Singurul stranier din era Becali care a primit mai puţini bani a fost bosniacul Boris Keca, care a evoluat într-un singur meci din sezonul 2004-2005 şi avea un contract de 50.000 de euro pe an. De asemenea, belarusul Vasili Hamutovski avea şi el un contract de numai 100.000 de euro pe sezon.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit ieri că şi-ar fi dorit să întărească atacul echipei lui Mihai Stoichiţă cu unul dintre cei mai buni jucători străini din campionatul românesc.

„Am citit în ziar că Paszkany nu-l mai vrea pe Yssouf Koné, aşa că m-am gândit să-l iau, mai ales că şi Kapetanos avea o ofertă. Mureşan mi-a zis că îl dă pe un milion şi jumătate de euro, dar i-am zis că-i dau atât doar dacă luăm campionatul. N-a vrut să mi-l dea împrumut şase luni, i-am zis că-i dau un milion de euro pe loc, dar n-a vrut nici aşa. Oricum, mai sunt şanse să-l aducem", a povestit latifundiarul din Pipera.

„Nu comentez ce spune Gigi, eu nu sunt aşa vorbăreţ ca el. Vă pot spune însă sigur că Yssouf Koné nu va pleca la Steaua", a replicat preşedintele celor de la CFR Cluj, Iuliu Mureşan.

Ivorianul Koné nu mai este dorit deloc la CFR Cluj. „Sper ca din retur să nu-l mai văd pe Yssouf Koné la echipă. M-am săturat de fiţele lui, mai ales că a marcat foarte puţin în ultima vreme", a spus Arpad Paszkany, patronul
Clujului.

Cât au câştigat alţi străini la Steaua

Arthuro Henrique 300.000
Andrés Mendoza 250.000
Élton Xavier Gomes 250.000
Andrey Nazário 250.000
Antonio Semedo 250.000
Pantelis Kapetanos 240.000
Abel Moreno 220.000
Pepe Moreno 200.000
Cyril Théréau 200.000

Argăseală: „Grzelak şi Bibişkov îşi vor primi banii!"

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a promis ieri că celor doi străini aflaţi în dizgraţie, Grzelak şi Bibişkov, le vor fi achitate sumele restante. „Săptămâna asta îi vom da tot ce are de primit şi vom rezilia contractul cu Grzelak. Aceeaşi situaţie este şi cu Bibişkov", a spus Argăseală.

Bilete doar pentru membrii Ligii Suporterilor

Patronul grupării din Ghencea a avut o întâlnire cu unul dintre liderii galeriei, Gică Mustaţă, în care s-au stabilit ultimele detalii pentru înfiinţarea Ligii Suporterilor Stelişti. „Liga va fi condusă de Mustaţă şi cine vrea să intre pe stadion trebuie să se înscrie în LSS. Mustaţă mi-a spus că aşa n-o să mai fiu înjurat deloc", a spus Gigi Becali.

Gigi Becali: „Dayro e nebun!"

Gigi Becali spune că transferul lui Dayro Moreno la FC Timişoara e ca şi perfectat. „Dayro Moreno ăla e nebun! Zice că are de luat banii pe două luni, dar e vorba de o lună şi opt zile. Asta înseamnă fix 6.200 de euro", a spus Gigi Becali. „Dayro este un jucător foarte valoros. Dacă ne va fi adversar, sper să nu-i permitem să strălucească", a spus şi Zapata.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite