Ţucudean: "Vreau ca Andone să revină la Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul formaţiei Dinamo, George Ţucudean, a declarat că şi-a dori ca Ioan Andone să revină la gruparea alb-roşie deoarece lui i-a oferit şansa de a juca.

"N-am vorbit cu nimeni de la club. Am o săptămînă vacanţă încă, dar eu cred că vom începe bine campionatul. Mi-aş dori să se întoarcă nea Ando, pentru că mi-a dat şansa să joc. Pe domnul Ciobotariu îl ştiu de la echipa a doua, unde am jucat cîneva meciuri. Este tînăr şi va ajunge un antrenor mare", a spus Ţucudean.

George Ţucudean va avea o săptămînă de vacanţă în plus faţă de colegii săi, după participarea cu echipa naţională la turneul din America de Sud. El a sosit, luni seară, la Arad şi a afirmat că aşteaptă o nouă convocare.

"A fost o experienţă care mi-a prins bine. Sper să mai fiu convocat la alte acţiuni, însă vreau să şi joc, să arăt ce pot", a declarat el la sosire.

Internaţionalul regretă situaţia în care se află echipele din vestul ţării, mai ales cea a fostei sale echipe, UTA.
"Păcat de Timişoara şi mai ales de UTA, care este într-o situaţie dificilă. S-ar putea să se întîlnescă în divizia C. Mare păcat de ce se întîmplă, se vede că şi Oradea are probleme", a adăugat Ţucudean.

George Ţucudean a marcat în turul campionatului şapte goluri pentru UTA în liga secundă, iar în retur patru goluri pentru Dinamo în prima ligă, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite