Tuchel: "Putem câştiga returul cu Gaz Metan Mediaş"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul FSV Mainz, Thomas Tuchel, a declarat după meciul cu Gaz MetanMediaș, scor 1-1 în prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Europa, că rezultatul îi lasă un gust amar, dar că soarta calificării se va decide în retur.

"Am muncit foarte mult, fără să fim răsplătiţi. De aceea, rezultatul îmi lasă un gust amar. Nu trebuie să ne fie frică în perspectiva meciului retur. Putem câştiga în România", a spus Tuchel.

Portarul Heinz Muller a afirmat că echipa sa a primit prea uşor gol și că Mainz ar fi trebuit să beneficieze de două penaltiuri. "Am început bine şi am avut jocul sub control. Din păcate, am făcut o greşeală şi am fost egalaţi. Sunt foarte supărat", a spus Muller.

Fundașul Niko Bungert, autorul golului formaţiei germane, a precizat că nu se poate bucura pentru reuşită. "Ne aşteptam la mai mult, 1-1 e un rezultat care nu ne mulţumeşte. Trebuie să uităm acest joc şi să obţinem calificarea în România", a spus Bungert.

Echipa Gaz Metan Mediaş a terminat la egalitate, joi, în deplasare, scor 1-1 (0-1), cu formaţia germană FSV Mainz, în partida din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Nemţii au deschis scorul prin Bungert, în minutul 31, medieşenii reuşind egalarea prin Bawab, în minutul 60. Partida retur se va disputa în 4 august, de la ora 20.00, la Mediaş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite