Trică i-a spart maşina lui Mititelu cu tacul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul interimar al Craiovei a făcut ţăndări toate geamurile de la Mercedesul de ultimă generaţie al patronului din Bănie, după ce acesta l-a acuzat că vrea să facă blat la meciul de mâine cu CFR. Circul a început când Mititelu şi-a făcut apariţia în mijlocul jucătorilor pentru a le confisca telefoanele mobile până după meciul de mâine cu CFR Cluj.

Scandal ca-n filme la Craiova! Patronul echipei din Bănie a venit în cantonamentul echipei pentru a discuta cu antrenorii şi cu jucătorii. Mesajul lui Mititelu a fost clar: toată lumea să predea telefoanele pentru a nu exista suspiciuni legate de meciul de mâine cu CFR Cluj. Interimarul Eugen Trică s-a opus, la fel şi jucătorii, iar de aici până la un scandal în toată regula n-a mai fost decât un pas.

După ultima replică a lui Mititelu, care i-a transmis antrenorului să plece, Trică a înnebunit! Sursele „Adevărul" povestesc: „Eugen a simţit că-i are de partea lui pe majoritatea jucătorilor şi nu a putut accepta vorbele patronului. Era încordat din toate oasele şi i se umflaseră venele în gât. Era acolo o masă de biliard, a pus mâna pe un tac, ne gândeam că vrea să-l lovească pe Mititelu! A ieşit însă afară şi s-a urcat pe capota limuzinei lui. A lovit cu tacul în ea până i-a spart toate geamurile". Poliţia din Bănie a confirmat incidentul de la cantonamentul Universităţii, iar antrenorul s-ar putea alege cu dosar penal pentru distrugere.

Mititelu ezită însă să spună cum s-au petrecut exact lucrurile: „Trică doar mi-a spart parbrizul. Nu mai e la echipă. Se vede ce benefică a fost aducerea lui". Fostul antrenor interimar al Ştiinţei a spus: „Nu m-a acuzat nimeni de blat. Oricum, doi antrenori nu pot fi călcaţi în picioare la Craiova, Piţurcă şi Balaci, plus unul în devenire, Eugen Trică".

3 antrenori în 7 zile!

Craiova a doborât un record greu de egalat! În doar o săptămână, echipa a ajuns pe mâinele a trei antrenori. Pe 1 mai „principal" era Mark Wotte, pe 5 mai Eugen Trică, iar de pe 7 mai şeful vestiarului este „secundul" George Biţă, care va şi conduce echipa la meciul de mâine cu CFR Cluj.

Wotte: „ce nebunie!"

Lui Mark Wotte nu-i vine să creadă ce se întâmplă la Universitatea. Mititelu l-a suspendat din funcţie pentru că ar fi petrecut cu dame de companie, iar Trică a plecat pentru că ar fi vrut să facă blat cu CFR! „Incredibil, ce nebunie este la acest club!", a spus olandezul. Wotte e dispus să se întoarcă la cârma echipei din Bănie dacă Adrian Mititelu îi va cere acest lucru.

Cum au decurs discuţiile

Cu ajutorul unor martori oculari, „Adevărul" a aflat discuţiile care au stârnit furia lui Trică.

Adrian Mititelu: Vreau să predaţi toţi telefoanele până după meciul cu CFR. Nu vreau să vă contacteze nimeni, nu vreau să existe suspiciuni de blat...

Eugen Trică: Nu sunt de acord... Nu se poate întâmpla nimic necurat...

Adrian Mititelu: Înseamnă că eşti blat cu CFR-ul şi aştepţi să te contacteze prietenii tăi de la Cluj, că tot ai jucat acolo...

Eugen Trică: Eşti nebun, nu pot face aşa ceva! Eu am preluat echipa ca să o salvez, nu să o retrogradez. Crezi că mi-ar conveni să spună lumea că am retrogradat Craiova?!

Adrian Mititelu: Lasă, bă, toată lumea să predea toate telefoanele...

Valerică Găman, jucător: Haideţi, nea Adi, nu suntem la puşcărie...

Valentin Iliev, jucător: Domnul Mititelu, soţia mea este în Bulgaria şi e disperată, unul dintre copiii noştri e bolnav...

Mititelu către Trică: Ieşi din vestiar, vreau să vorbesc cu jucătorii!

Eugen Trică: Eu sunt antrenorul, eu vorbesc cu jucătorii!

Adrian Mititelu: Eu sunt patronul, eu comand la echipa asta! Pleacă din faţa mea!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite