Trenul în care se află jucătorii Oţelului, oprit din nou, în apropiere de Ianca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Argentinianul Gabriel Viglianti, unul dintre cei nouă jucători ai echipei Oţelul Galaţi blocaţi în tren din cauza zăpezii, a declarat, marţi, că garnitura a oprit din nou, la un sfert de oră după ce plecase din Făurei spre Galaţi, deoarece locomotiva s-a defectat.

"Am plecat de la Făurei, au mers cam un sfert de oră şi ne-am oprit pe lângă Ianca. Din ce am auzit, aşteptăm o altă locomotivă pentru că aceasta ar fi rămas fără putere", a spus Viglianti. Trenul cu aproximativ 1.000 de persoane, printre care şi nouă jucători ai Oţelului, a rămas blocat în nămeţi de câţiva metri înălţime, luni seară, pe un câmp între Făurei şi Buzău, în apropierea localităţii buzoiene C.A. Rosetti. Marţi după-amiază, garnitura a pornit înapoi către Galaţi, garnitura punându-se în mişcare marţi, în jurul orei 14:30, fiind aşteptată să ajungă în cursul serii la Galaţi.

Potrivit reprezentanţilor CFR Galaţi, trenul InterRegio 1574 Galaţi - Bucureşti nu a mai putut înainta la C.A. Rosetti din cauza zăpezii, care atingea şi 3,5 metri înălţime.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite