Trei milioane de euro pentru titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Porumboiu le-a promis jucătorilor de la Vaslui suma pe care o va încasa pentru drepturile TV din Liga I dacă termină pe locul întâi.Patronul Vasluiului crede că echipa sa mai păstrează şanse la titlu dacă va câştiga toate partidele. Moldovenii se pot apropia la un singur punct de CFR etapa viitoare.

Adrian Porumboiu a pregătit o primă-record pentru fotbalul românesc în cazul în care trupa lui Marius Lăcătuş va câştiga, în premieră, titlul de campioană. Astfel, finanţatorul vasluienilor e dispus să împartă circa trei milioane de euro jucătorilor.

„Există speranţe la titlul de campioană. Dacă vom câştiga toate partidele până la final este posibil orice. Am pregătit o primă consistentă pentru jucători în cazul în care se vor clasa pe locul întâi la finele sezonului. 50.000 de euro, atât cât este prima de titlu la CFR Cluj, este o sumă infimă faţă de ce am pregătit noi, la club. Dacă stau să mă gândesc bine, prima pentru fiecare jucător de la noi este mai mare decât tot ceea ce dau la un loc oficialii primelor cinci echipe din clasamentul Ligii I. Asta pentru că banii sunt făcuţi de jucători şi mi se pare normal ca aceştia să se îndrepte către ei", a explicat vasluianul.

Adrian Porumboiu este convins că o eventuală victorie la Cluj ar aduce Vasluiul mai aproape de titlu.

„Dacă vom câştiga la Cluj, titlul va fi mai aproape de noi. Dacă ne vor bate, atunci Clujul nu mai poate scăpa locul întâi. Am încredere în jucători, mai ales că avem un ascendent moral după acel 2-0 pe care l-am administrat în turul campionatului. Ar fi bine să facem un rezultat bun şi în perspectiva finalei de Cupa României. Avem meciuri tari până la final. Cu CFR Cluj, Oţelul, Steaua şi Dinamo. Dacă batem tot, merităm să luăm titlul". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite