Trei jucători pentru Olăroiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali nu a renunţat la ideea de a-l păstra pe tehnicianul de 41 de ani şi în sezonul viitor, astfel că îi promite acestuia o ofertă de nerefuzat, dar şi fotbalişti valoroşi precum Wesley, Goga şi Sepsi. „Nimic nu e imposibil“, a anunţat Cosmin Olăroiu  după finala Cupei României, câştigată cu Dinamo (2-1), iar de această declaraţie îşi leagă Becali speranţele în privinţa viitorului Stelei.

Pentru patronul din Ghencea, euforia câştigării trofeului în faţa rivalei de moarte a trecut deja. Becali a început să contureze strategia pentru sezonul următor, iar planurile sale îl includ şi pe Oli. „Meme mi-a spus că are liste cu tehnicieni, dar pe mine nu mă interesează. Îl vreau doar pe Olăroiu şi o să insist să rămână o zi, două, trei... Cât e nevoie. Îi voi face o ofertă de nerefuzat. Îi aduc cel puţin trei jucători care îl vor face să accepte să rămână.

E meritul lui că am câştigat Cupa", a punctat latifundiarul. Pe lângă fotbaliştii deja achiziţionaţi, Gigi Becali a pus ochii pe câţiva  jucători pe care este dispus să îi cumpere pentru a-l impresiona pe antrenorul său. Wesley (FC Vaslui), Dorin Goga şi Laszlo Sepsi (Poli Timişoara), Spadacio (Rapid), Tibi Bălan (Sportul), Prepeliţă şi Dănănae (Univ. Craiova) sunt în capul listei.

Comportamentul lui gigi îl nelinişteşte

În ciuda optimismului afişat de finanţatorul roş-albaştrilor, şansele ca Oli să rămână sunt extrem de reduse. „Eu merg pe drumul meu. N-am venit decât să ajut", a explicat tehnicianul. Pe lângă înţelegerea verbală pe care o are cu Al Ain, Cosmin Olăroiu refuză să pregătească echipa şi în sezonul viitor din două motive: instabilitatea lui Gigi Becali, al cărui comportament este binecunoscut, dar şi campania slabă de transferuri a roş-albaştrilor.Managerul Mihai Stoica este pregătit să-i găsească înlocuitor lui Oli, pe lista sa aflându-se nume precum Walter Zenga, Gheorghe Hagi, Oleg Protasov, Marco Giampaolo sau Jose Couceiro.

"Deja mi-e dor de băieţi, de antrenamentele cu ei, dar mi-am dat cuvântul în altă parte. Acolo, lucrul ăsta contează mai mult decât contractul.''
Cosmin Olăroiu fost antrenor Steaua

Au chefuit până în zori

Steliştii au făcut un chef de zile mari în cinstea câştigării trofeului, petrecând până la ora şase dimineaţa într-un club. Fotbaliştii Stelei au udat victoria de aseară de  la Braşov în clubul Player din Capitală. Ei au ajuns la terasa de fiţe în jurul orelor 3-4 dimineaţa şi s-au postat chiar lângă piscină. Şampania a curs în valuri, iar tonul distracţiei l-a dat chiar antrenorul Cosmin Olăroiu, care a venit însoţit de fiul său, Daniel. Cei mai petrecăreţi au fost  Bănel Nicoliţă, care a vrăjit două fete dintr-un foc, o brunetă şi o blondă, Nicolae Dică, George Galamaz, Eric Bicfalvi şi Marius Bilaşco. Cristi Tănase a fost şi el la chef, dar a plecat mai devreme.

Telex

Dică (foto), bun doar în stafful tehnic. Golgheterul roş-albaştrilor a fost din nou erou pentru Steaua, deschizând scorul cu Dinamo printr-o lovitură liberă perfect executată. Totuşi, execuţia nu l-a impresionat pe patronul echipei, care a anunţat că nu îl vrea pe Dică decât ca antrenor secund. Soarta lui s-ar putea schimba dacă Olăroiu rămâne în Ghencea.

Bănel, trimis de colegi „afară". Nicoliţă ar putea fi la ultimul derby în Ghencea. După şase ani petrecuţi în curtea roş-albaştrilor, mijlocaşul ar putea da curs unei oferte venite din zona Golfului. De altfel, jucătorii i-au şi urat lui Bănel, în glumă, să plece cât mai repede.

Amenzi de 9.400 de lei pentru huligani. Incidentele apărute la Braşov între fanii  Stelei şi cei ai lui Dinamo n-au rămas fără repercusiuni. Fanii celor două echipe s-au ales cu 40 de amenzi în valoare totală de 9.400 de lei, iar Jandarmeria le-a întocmit şi 13 dosare penale.

Şi-au stabilit programul. Cum prin câştigarea Cupei şi-au asigurat prezenţa în play-off-ul Ligii Europa, steliştii vor avea vacanţă până la 15 iunie. A doua zi, ei vor efectua vizita medicală, urmând ca în perioadele 17-28 iunie şi 1-14 iulie să efectueze două stagii de pregătire în Austria, la Bad Gastein, respectiv Velden am Worthersee.

Patru jucători, aut. Steaua se va despărţi în această vară de mai mulţi fotbalişti. „Cezar Lungu, Cosmin Matei şi Laurenţiu Marinescu vor merge la Astra. Nu vom activa opţiunea de cumpărare a lui Maicon", a dezvăluit managerul Mihai Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite