Trei sârbi şi un muntenegrean în probe la CS Mioveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Pană
Marian Pană

Trei jucători sârbi şi unul muntenegrean se află, de joi, în probe la echipa CS Mioveni, fiind aduşi de un impresar din Macedonia şi urmând să fie testaţi la un joc şcoală.

Cei patru sunt Goran Grujici (fundaş central, 30 ani, care a jucat în Muntenegru la FK Grbalj), Rodiolup Marianovici (atacant, 23 ani, care a jucat în Serbia la Kajduk Kula), Milorad Resanovici (mijlocaş central, 25 de ani care a jucat în Serbia Liga a doua la Radnicki Sombor) şi Demir Kaejvici (22 ani, v]rf, care a jucat în Muntenegru la FK Grbalj).

Pe toţi patru, dar şi pe românul Pavel Sorin (22 ani, atacant) care a fost ultima oară în Italia în Serie C, antrenorul Marian Pană îi va testa într-un joc şcoală programat sâmbătă dimineaţă la Mioveni, meci în urma căruia se va decide soarta celor veniţi în probe. În această săptămână, banca tehnică a Mioveniului are la antrenamente zece jucători noi, dintre care cinci sunt străini, cei trei sârbi, muntenegreanul şi un brazilian, iar restul români care au activat în ligile inferioare de la noi, acestora alăturându-se de mâine şi Cosmin Năstăsie de la FC Argeş, jucător transferat joi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite