Lăcătuş: Trebuie să rămânem modeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat că elevii săi trebuie să rămână modeşti, deoarece mai este mult până la finalul campionatului.

"Este bine ce a fost până acum, ştergem cu buretele şi o luăm de la capăt pentru că abia la finalul campionatului, în luna mai, se trage linie şi se văd toate rezultatele. Noi trebuie să ne vedem de drumul nostru, să rămânem modeşti ca până acum, şi să nu ne uităm care sunt următoarele echipe cu care jucăm. Eu cred că jucătorii mei au experienţă şi nu sunt copii, să stea cu capul în nori pentru că au ajuns pe primul loc în campionat", a spus Lăcătuş.

Tehnicianul vasluienilor îi sfătuieşte pe jucători să-i lase pe alţii să discute jocul echipei, analize din care să ia doar părţile bune. "Noi trebuie să muncim la fel de mult şi sunt convins că aceste laude la adresa jucătorilor, a echipei, se vor înmulţi", a conchis Lăcătuş.

FC Vaslui ocupă primul loc în clasamentul Ligii I, reuşind opt victorii din tot atâtea meciuri de la instalarea lui Marius Lăcătuş pe banca tehnică.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite