Traore, devalorizat de ratările din Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traore (stânga) a fost „ratangiul“ Ligii
Traore (stânga) a fost „ratangiul“ Ligii

Conducătorii campioanei, Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan, îl privesc pe Lacina Traore ca pe o comoară. Totuşi, fostul antrenor al „feroviarilor“, Sorin Cîrţu, crede că ratările atacantului ivorian în acest sezon de Liga Campionilor se vor resimţi în suma cu care africanul va fi vândut.

„CFR a pierdut patru-cinci milioane la preţul lui Traore cu acele ratări de la Roma şi de la Munchen. Aşa cum la mine s-a zis că geamul pe care l-am spart la Basel a fost cel mai scump din istorie, că am primit o amendă de 10.000 de euro de la UEFA şi am pierdut un contract de 100.000 de euro la CFR, aşa se poate spune şi că barele lui Traore au costat vreo cinci milioane de euro", a explicat „Sorinaccio".

„Geamul m-a costat postul"

Tehnicianul de 55 de ani consideră că Traore trebuie vândut cât mai repede. „E aproape de trei ani la echipă, are nevoie de o schimbare, a fost şi răsfăţat. Oricum, el va exploda cu adevărat la următoarea echipă, nu la cea la care va ajunge acum", a mai punctat Cîrţu.

Fostul antrenor din Gruia regretă că a fost nevoit să se despartă de CFR Cluj. „Cred că eu mi-am făcut treaba destul de bine. Paszkany spunea că este încântat de jocul echipei şi că doar pe vremea lui Andone mai era aşa de mulţumit de joc. Nu ar fi fost probleme dacă nu se spărgea geamul la Basel", a spus tehnicianul oltean.

Cîrţu nu-i împărtăşeşte părerea patronului ceferist, care a spus că un antrenor, după ce a câştigat eventul, trebuie să plece de la echipă.
„Oricine, după ce cucereşte trofee, vrea tot mai multe. Păi, dacă Moratti venea şi îi spunea lui Mourinho după ce a luat tot că îi dă 200 de milioane de euro să facă o echipă nouă, Jose nu mai pleca la Real", a conchis Sorin Cîrţu.

2 goluri a înscris Lacina Traore în Liga Campionilor în meciurile de pe teren propriu cu Basel şi cu Roma.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite