Petrescu l-a luat pe Traore. Cadu: "Merita să plece la o echipă mai bună!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traore (stânga) a fost „ratangiul“ Ligii
Traore (stânga) a fost „ratangiul“ Ligii

Nu a fost Liverpool sau Arsenal! Destinaţia lui Traore pare incredibilă, atacantul CFR-ului alegând să semneze cu Kuban Krasnodar, formaţie antrenată de Dan Petrescu, conform www.prosport.ro.

Campioana României va primi 4 milioane de euro în schimbul tânărului ivorian. Atacantul a plecat la o clinică privată din Spania pentru a efectua vizita medicală. Dacă o va trece cu brio, actele între cele două părţi se vor semna în această seară.

"Da, e adevărat, Traore a plecat în Spania să facă vizita medicală pentru că ne-am înţeles cu Kubanul. În proporţie de 90 la sută totul e gata, mai rămâne doar să traducem în engleză actele şi să se semneze documentele. Vom lua 4 milioane pe el plus 10 la sută dintr-un viitor transfer. Cel târziu mâine dimineaţă se va oficializa transferul" , a declarat Paszkany pentru ProSport.

Colegii lui Traore nu înţeleg de ce atacantul a ales Kuban. "E adevărat că a plecat din cantonament. Pentru CFR, e un transfer bun, dar nu ştiu dacă e bine şi pentru jucător, merita să plece la o echipă mai bună. În continuare sperăm la titlu şi va fi foarte greu fără Traore, era cel mai bun jucător din România. Foarte bine totuşi că a plecat, îi avem pe Kapetanos, Bud...Eu cred că Dan Petrescu este unul dintre cei mai buni antrenori, aşa trebuie să fie un antrenor, să spună ce gândeşte", a declarat Ricardo Cadu la gsptv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite