Transfer de senzaţie la Cluj CFR l-a luat pe Ben Johnson!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ben Johnson s-a fotografiat cu fularul CFR-ului
Ben Johnson s-a fotografiat cu fularul CFR-ului

Surpriză mare pentru fotbaliştii lui Jorge Costa la antrenamentul de ieri! Fostul atlet Ben Johnson şi-a făcut apariţia la stadionul din Gruia.

Ben este colaborator la Genova International School Soccer, iar din această postură l-a însoţit la Cluj pe directorul şcolii de fotbal, italianul Morris Pagniello.
Johnson le-a propus celor de la CFR Cluj şase jucători: patru australieni, un canadian şi un sud-coreean. „Până la vară, cei şase se vor antrena cu noi, apoi vom decide", a  spus şeful CFR-ului, Iuliu Mureşan.

„Încercăm să-i ajutăm pe tinerii fotbalişti din toată lumea să-şi dezvolte calităţile, pentru a fi pregătiţi pentru un viitor strălucit în fotbalul mare", a declarat şi cel care a fost prins dopat, după ce la JO din 1988 realizase un record incredibil în cursa de 100 de metri, terminată în 9,79 secunde. Johnson s-a pozat cu fotbaliştii lui Jorge Costa şi a primit din partea lor un tricou având inscripţionat pe spate numele său, iar seara, canadianul a ieşit în oraş alături de Mureşan, patronul Arpad Paszkany şi Morris Pagniello.

"E o onoare pentru noi să-l avem în vizită pe Ben Johnson. S-a ocupat de mai mulţi fotbalişti de-a lungul timpului. Mi-a făcut o impresie excelentă.''
Iuliu Mureşan preşedinte CFR Cluj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite