Tragerea la sorţi a "sferturilor" Cupei României va avea loc luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Cupei României-Timişoreana se va face luni, 1 noiembrie, de la ora 15.30, la Casa Fotbalului.

Meciurile sunt programate a se disputa la 10 noiembrie, dar în funcţie de cum va stabili deţinătorul drepturilor tv, posturile Pro TV şi Sport.ro, acestea s-ar putea disputa pe parcursulo a două zile.

Echipele vor fi împărţite, conform Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice, în două urne valorice. Din urna A vor face parte echipele clasate la finalul sezonului trecut pe locurile 1-6, adică CFR Cluj, FC Timişoara, Steaua şi Dinamo, iar din urna B, celelalte echipe din Liga I: Rapid, Universitatea Craiova, Gloria Bistriţa şi FC Braşov. Echipele din urna A se vor împerechea cu cele din urna B, iar apoi se va stabili tot prin tragere la sorţi care echipă este organizatoare.

Partidele din sferturile de finală se dispută într-o singură manşă eliminatorie. Dacă după 90 de minute cele două echipe sunt la egalitate, se vor disputa două reprize a câte 15 minute. Dacă egalitatea persistă, se va recurge la executarea loviturilor de departajare de la 11 metri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite