Toţi vor la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele patru semifinaliste din Liga Europa care joacă azi meciurile tur şi-au mobilizat fanii. Ultimul act se dispută în România.

„Trebuie să ne transformăm stadionul într-un vulcan verde. Toţi pe Alvalade şi apoi la Bucureşti!" este mesajul pe care şefii lui Sporting Lisabona îl au pentru fanii săi. Nici oponenţii nu stau însă cu mâinile în sân, suporterii lui Bilbao epuizând rapid cele 4.000 de bilete rezervate. În cealaltă semifinală, sută la sută spaniolă, Atletico Madrid şi Valencia îşi dispută şi poziţia neoficială de a treia echipă a Spaniei, titlu pe care „liliecii" şi l-au asumat în ultimii ani. „În timp ce alţii dorm, noi ne pregătim de finală. Destinaţia Bucureşti", a fost mesajul cu care conducătorii lui Atletico şi-au ademenit fanii la stadion. Iar aceştia au cumărat deja toate locurile de pe Vicente Calderon.

Vârfuri de top

În meciurile de azi se vor întâlni patru dintre cei mai buni atacanţi ai ai Europei:
- Ricky van Wolfswinkel (Sporting Lisabona) - olandezul de doar 23 de ani este un marcator înnăscut. În Liga Europa are 5 goluri în 865 de minute jucate.
- Fernado Llorente (Athletic Bilbao) are 27 de ani, joacă de la 11 ani pentru Bilbao. În acest sezon de Liga Europa a marcat 6 goluri şi a dat o pasă de gol.
- Radamel Falcao (Atletico Madrid) are 26 de ani, a venit la Atletico Madrid de la Porto, cu care a câştigat Liga Europa anul trecut. În acest sezon a bifat 945 de minute, 8 goluri şi două pase de gol în Europa.
- Roberto Soldado (Valencia) are 26 de ani şi şi-a început cariera la Real Madrid. A venit la Valencia de la Getafe ca înlocuitor al lui David Villa, devenind golgeterul echipei. Are doar un gol în Liga Europa, dar echipa sa a ajuns aici din Liga Campionilor.

Liga Europa

Azi, meciurile tur
Sp. Lisabona - Atl. Bilbao 22.00
Sport.ro
Atletico Madrid - Valencia 22.00
Returul va avea loc pe 26 aprilie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite