Torţe în "Ştefan cel Mare": 397 de fani penalizaţi, amenzi de 60.000 de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmeria a anunţat sancţiunile dictate pentru incidentele produse de suporteri la derbyul Dinamo - Rapid 0-0.

După ce galeria lui Dinamo a fost evacuată în minutul 18 pentru că a aruncat torţe şi fumigene pe teren, jandarmii au identificat şi sancţionat 397 de suporteri. Suma totală a amenzilor e de 258.000 de lei, adică 60.000 de euro.

7 fani au acum dosar penal "pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere şi folosire în incinta arenei sportive a obiectelor artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnic", iar un ultras care a lovit un steward va avea şi el dosar penal.

Clubul Dinamo a fost amendat cu 25.000 de lei (aproximativ 6.000 de euro) pentru că n-a reuşit să-i blocheze la porţi pe cei care au introdus în stadion materialele pirotehnice.

Autorităţile au penalizat şi firma de pază şi protecţie cu care Dinamo are contract dar suma este mică, pe lângă celelalte sancţiuni: 500 de lei.

Dinamo va ajunge şi la comisii, va încasa o amendă consistentă, şi va juca unul sau mai multe meciuri cu porţile închise. Roş-albii vor juca acasă, etapele următoare, cu: Chiajna, FC Braşov şi Voinţa Sibiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite