Torje va fi prezentat la Udinese după ce revine de la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător al lui Dinamo a semnat un contract pe cinci ani cu Udinese şi va încasa câte 30.000 de euro în fiecare lună.

Impresarul Cristea Opria a declarat pentru Sport.ro, că mijlocaşul dinamovist Gabriel Torje va fi prezentat oficial la Udinese la 8 septembrie, după ce va reveni de la echipa naţională a României, contractul jucătorului urmând să fie pe cinci ani. "Înţelegerea este pe cinci ani. El efectuează în prezent vizita medicală şi va mai avea şi mâine dimineaţă câteva probe. Joi (n.r. - 8 septembrie), după ce termină cu echipa naţională, va fi prezentat oficial la Udinese", a declarat Opria.

Întrebat dacă este adevărat că jucătorul va avea un salariu lunar de 30.000 de euro, Opria a răspuns: "Păi şi ce, un salariu de 30.000 de euro este puţin? La Dinamo avea 10.000 de euro pe lună. Poate să ajungă la 520.000 de euro pe an".

Echipa naţională a României întâlneşte selecţionata Luxemburgului la 2 septembrie, de la ora 20.30, pe stadionul Josy Barthel, şi reprezentativa Franţei la 6 septembrie, de la ora 21.30, pe Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul preliminariilor Euro 2012.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite