Torje la Steaua? ""Niciodată nu se zice niciodată!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"După joc, noi. Dar nu e tot timpul dupa cum jucam. Noi jucam spectaculos, lumea ne aplauda, castigam 3-0, pierdem 4-3. Trebuie sa ne gandim pana in ultima etapa la titlu, cu toate ca este foarte greu si trebuie sa fim realisti. Cat timp sunt noua puncte intre noi si Otelul e foarte greu."

Torje a evitat sa raspunda daca si-ar dori un transfer la Steaua. "Sunt intrebari la care nu stiu cum sa raspund. Daca zic «niciodata», niciodata nu se zice «niciodata». Daca zic «da», ma cearta lumea, daca zic «nu», de ce «nu»? Asa ca prefer sa nu raspund la aceasta intrebare", a explicat Torje.

Dinamovistul a mentionat insa ca l-a bucurat interesul finantatorului stelist pentru el. "M-a bucurat acest lucru, dar cred ca este greu sa se intample asa ceva", a adaugat mijlocasul.

Torje a analizat prestatiile formatiilor aflate pe primele doua locuri ale Ligii I, FC Timisoara si Otelul Galati. "Am urmarit Steaua - Otelul, trebuia sa ne vedem urmatorul adversar. Steaua a facut o partida buna.Timisoara nu a pierdut pana acum si acest lucru o face sa fie in frunte. A jucat mult mai bine. Otelul a fost mult mai pragmatica, a avut o ocazie, a dat un gol. Dar iata ca nu le-a mai mers si in retur.

Otelul a cazut doar in deplasare, acasa nu a avut probleme. Ne dorim sa castigam la Galati pentru a ramane in lupta pentru Liga Europa. Ce s-a intamplat in tur a fost un accident", a daugat el.
Gabriel Torje l-a incurajat pe coechipierul sau, Ionel Danciulescu, criticat de fani. "Danciu este un jucator valoros, are atatea goluri. N-ar trebui sa fie suparat pentru ca ajuta echipa, marcheaza. Este un tip mai sentimental, pe care il afecteaza cand apare ceva in presa. Sper ca el sa treaca peste si sa marcheze in urmatoarele trei jocuri", a mai spus Torje.

Dinamovistul a precizat ca regreta ca de Paste nu va fi alaturi de familie, deoarece se va afla in cantonament inaintea derbiului cu Steaua. "Nu mi-am vazut familia din decembrie. Mi-as fi dorit macar de Paste sa stau cu ei. Este greu, dar marele derbi cere sacrificii si merita", a mentionat el.

Gabriel Torje si jucatorii stelisti Banel Nicolita si Cristian Tanase au participat, vineri, la lansarea noilor modele de ghete Nike Mercurial, Vapor Superfly III si Vapor VII. La evenimentul din Plaza Romania au mai fost prezenti presedintele FC Steaua, Helmuth Duckadam si directorul sportiv, Narcis Raducan, conform sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite