Torje la Bayern? "Ştiu că a fost monitorizat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Torje poate aduce bani mulţi în vistieria clubului Dinamo
Gabi Torje poate aduce bani mulţi în vistieria clubului Dinamo

Gabi Torje a fost urmărit aseară la amicalul cu Italia de un trimis al lui Bayern Munchen. Neamţul care l-a supervizat pe jucătorul lui Dinamo a plecat la scurt timp după ce Torje a fost înlocuit şi, din primele impresii, se pare că a rămas a plecat cu o părere destul de bună. ProSport a scris în urmă nu cu mult timp despre oferta de 5 milioane de euro pe care au pregătit-o cei de la Bayern Munchen.

Cristea Opria, agentul jucătorului, a recunoscut că există negocieri foarte avansate cu o echipă din vestul Europei, însă a evitat să dea mai multe detalii. Opria a mai dezvăluit că şi o echipă din Anglia a fost interesată de serviciile jucătorului de bandă, însă Torje nu îndeplineşte condiţiile pentru a evolua în Premier League.

"Nu pot să confirm, pentru că nu am fost anunţat. Ştiu că cineva de la Bayern Munchen l-a monitorizat pe Torje aseară, am cunoscut acea persoană. Aşteptăm cât de curând să se încheie ceva anume. Nu aş vrea să mai vorbesc şi să spun nimic despre asta. Aproape suntem înţeleşi cu o echipă, atât vă pot spune. Este vorba despre o echipă din vestul Europei, noi nu avem treabă cu Rusia. Pe praful ăsta, suma de 5 milioane este foarte importantă. Dacă Torje pleca din altă ţară, nu valora 5 milioane, ci 10-15 milioane euro. Eu am discutat cu cineva şi din Anglia despre Torje, după meciurile de la tineret, dar nu îndeplineşte condiţiile pentru campionatul englez. După părerea mea, este mult mai bine ca Torje să plece acum. Nu cred că ar trebui să mai stea încă un an, va intra după aceea în ultimul an de contract şi va fi mai greu. Mai are exact doi ani de contract",  a declarat Cristea Opria, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite