Torje: “E bine că nu suntem luaţi în seamă. Venim din spate şi luăm titlul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Torje
Gabi Torje

Azi, după-amiază, Dinamo şi sponsorul Orange au lansat o nouă cartelă pre pay pentru suporterii roş-albi. Astfel, pentru fiecare meci câştigat acasă, fanii vor primi 1 euro şi pentru fiecare partidă în care vor învinge în deplasare clienţii vor obţine 2 euro.

La eveniment au participat managerul sportiv Florin Prunea şi jucătorii Marius Niculae, Torje, Niculescu şi Andrei Cristea.
“Ne aşteaptă un meci foarte greu la Piteşti, cu Internaţional. Nu ştiu dacă sunt greu de recuperat cele şapte puncte care ne despart de CFR Cluj. Ne bucurm că nu suntem luaţi în seamă în lupta pentru titlu aşa vom veni din spate şi putem recupera distanţa faţă de lider. Avem un lot valoros, nu ne rămâne decât să luptăm până la capăt”, a spus Torje.
“Sunt convins că nu vom pierde la Piteşti, vom fi mult mai concentraţi, mai ales că am pierdut în tur. Ne-am bucurat destul pentru succesul cu Craiova. Deşi se anunţă vreme capricioasă, trebuie să câştigăm, oricât de greu va fi terenul. Nu trebuie să mergem cu nasul pe sus la Piteşti. Ne deranjează că ni se impută că suntem ajutaţi de arbitri. E posibil acum ca arbitrii să se întoarcă împotriva noastră şi să ne dezavantajeze”, a spus Niculescu.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite