Torje, salariul mărit sau pleacă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Torje vrea să rămână la Dinamo până în vară
Torje vrea să rămână la Dinamo până în vară

Impresarii jucătorului au transmis conducerii dinamoviste că ori va transforma în euro remuneraţia anuală de 120.000 de dolari a mijlocaşului, ori îl va lăsa să plece la Dortmund. Nemţii sunt impresionaţi de calităţile internaţio­nalului român şi vor înainta, în această săptămână, o ofertă pentru mijlocaşul de 21 de ani.

Evoluţiile bune ale unui jucător atrag după sine şi bătăi de cap pentru acţionarii dinamovişti, nu doar satisfacţii. Oarecum firesc, impresarii lui Torje se folosesc acum de forma excelentă pe care o traversează micuţul mijlocaş fie pentru a-i obţine o mărire salarială, fie un transfer în străinătate.

Licitează şi Galata lui Hagi?

În prezent, Torje câştigă 120.000 de dolari în „Ştefan cel Mare", adică aproximativ 90.000 de euro. Agenţii internaţionalului de 21 de ani vor solicita conducerii transformarea contractului în moneda unică europeană, ceea ce înseamnă o majorare de 30.000 de euro. În cazul în care Borcea şi Badea nu vor fi de acord cu acest lucru, agenţii lui Torje vor trece la „Planul B".

În această săptămână, nemţii de la Borussia Dortmund vor înainta o ofertă pentru mijlocaşul dinamovist. Torje este urmărit de mai multă vreme de echipa antrenată de Jurgen Klopp şi, potrivit impresarii bănăţeanului, formaţia din Budesliga s-a decis, în sfârşit, să demareze negocierile pentru achiziţionarea „Piticului".

Cel mai bun sezon din carieră

Cotat la cinci milioane de euro, transferul lui Torje are mari şanse de reuşită în iarnă. Asta dacă nu cumva Galata lui Hagi va sări cu o sumă mai mare.

Acest sezon pare a fi cel mai bun din carieră pentru fotbalistul de 1,67 de metri. Chiar dacă a marcat numai trei goluri, Torje a dat multe pase decisive pentru atacanţii lui Andone.

În plus, mijlocaşul dreapta a debutat şi la naţionala mare, în meciul cu Albania, de la Piatra Neamţ, dar a fost şi liderul „tineretului", care a disputat barajul de calificare la Euro 2011. Torje a venit la Dinamo de la Timişoara, pentru două milioane de euro, în 2008.

"Torje e scump, nici Galatasaray n-are bani pentru transferul lui, e greu să-l cumpere cineva."
Ioan Andone
 antrenor Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite