Torje: "În fiecare perioadă de transferuri sunt dat plecat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul dinamovist Gabriel Torje a declarat, vineri, că în fiecare intersezon este transferat în ciuda faptului că acest lucru nu se întâmplă precizând că nu crede că situaţia financiară a clubului depinde de plecarea sa sau a atacantului Marius Alexe.

"Sunt transferat ca în fiecare perioadă de transferuri. Sunt transferat, sunt dat plecat. Plec în cantonament, mâine, cu echipa. Şi tot aşa mai departe. E normal să se scrie, să apară oferte, să se refuze, să se accepte. Uneori se înţeleg jucătorii, uneori nu se înţeleg cluburile. Deocamdată trebuie să fiu sănătos, să mă pregătesc bine. Să ne pregătim bine, să fim pregătiţi de Europa League şi de campionat", a declarat Torje, care a revenit la antrenamentele echipei Dinamo, după ce a beneficiat de o vacanţă mai lungă datorită faptului că a făcut parte din lotul echipei naţionale în turneul din America de Sud.

Jucătorul dinamovist speră ca problemele financiare ale clubului să se rezolve: "Nu cred cã soarta clubului depinde de plecarea mea sau a lui Alexe. Cred că se vor rezolva toate problemele până la urmă. Sunt probleme peste tot în România, nu doar la clubul Dinamo".

Gabriel Torje a afirmat că nu se aştepta ca Ioan Andone să renunţe la funcţia de antrenor al FC Dinamo. "Nu mă aşteptam, sincer, dar e decizia dânsului. Trebuie să mergem mai departe cu domnul Ciobotariu, care e un antrenor foarte bun. Noi suntem jucători tineri, are jucători foarte buni. Aşa că trebuie să facem performanţă", a mai spus Torje.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite