Torje: "Acum este bun un 2-2 la Cluj"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Torje nu este descurajat după remiza de acasă cu CFR Cluj
Gabi Torje nu este descurajat după remiza de acasă cu CFR Cluj

Mijlocaşul dinamovist Gabriel Torje spune că îşi doreşte ca echipa sa să obţină o remiză, 2-2, la Cluj în returul semifinalelor Cupei României. Dacă în urmă cu două săptămâni, acest rezultat înregistrat în campionat a fost privit de "câini" ca un semieşec, acum un 2-2, venit după 1-1, aseară, ar califica Dinamo în finală.

"Nu plecăm favoriţi, mai ales că am primit şi gol. Ne dorim să câştigăm şi Cupa şi campionatul, mergem la Cluj să ne calificăm; nici nu trebuie să învingem la Cluj, un 2-2 ne califică. Am dat acum două săptămâni două goluri la Cluj, în campionat, de ce să nu o facem şi acum?", a spus Torje

Atacantul Florin Bratu spune că Dinamo se resimte din cauza programului încărcat.


"Ne pare nespus de rău că am luat acest gol. Nu prea le-am dat foarte multe spaţii celor de la Cluj, dar din păcate ne-au taxat şi au înscris. Mergem acolo să învingem. E adevărat, am mai pierdut câţiva jucători importanţi pentru partida de duminică, contra Urziceniului. Strângem rândurile şi mergem să câştigăm. Suntem obosiţi, jucăm din trei în trei zile, dar va trebui să ne mobilizăm. Nu am pierdut niciun meci în acest retur, avem un lot numeros şi vom suplini absenţele", a declarat Florin Bratu dupa meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite