Torje: Dar ce am omorât oameni, de ce să luăm cinci ani de puşcărie?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul FC Dinamo, Gabriel Torje, a declarat, joi, la finalul meciului cu Gloria Bistriţa că va merge la poliţie pentru audieri în cazul introducerii de materiale pirotehnice pe stadion la meciul cu Steaua, dar a precizat că nu îşi face griji, considerându-se nevinovat.

"Noi mergem şi dăm declaraţii, e normal să ne ducem pentru că s-a făcut mult tam-tam. După ce vom da declaraţiile probabil că se va încheia şi acest subiect. Cinci ani de puşcărie? Dar ce am omorât oameni, de ce să luăm cinci ani de puşcărie? Dacă noi nu suntem vinovaţi cu nimic de ce să ne îngrijoreze? Noi nu am făcut nimic rău şi nu avem de ce să ne gândim la asta. Dacă vom da declaraţii probabil că nu vom avea voie să le facem publice. Era un fular normal. M-a mai oprit şi pe mine poliţia, orice om merge la poliţie, pentru buletin, paşaport", a declarat Torje, după meciul cu Gloria Bistriţa de joi.

Zece jucători dinamovişti, Mărgăritescu, Dănciulescu, Torje, Găman, L.Ganea, Bălgrădean, Bordeanu, C.Munteanu, Alexe şi Bărboianu, vor fi chemaţi, săptămâna viitoare, la Secţia 22 a Poliţiei Capitalei, pentru a fi audiaţi în cazul introducerii de materiale pirotehnice pe stadion la meciul cu Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite