Torje: "Am fost înţeles greşit, nu vreau la Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce în dese rânduri, Gigi Becali a declarat că şi l-ar dori pe Torje în Ghencea, se părea că există posibilitatea ca dinamovistul să ajungă la Steaua, mai ales după declaraţiile făcute ieri.

"Sunt întrebări la care nu ştiu cum să răspund. Dacă zic «niciodată», niciodată nu se zice «niciodată». Dacă zic «da», mă ceartă lumea, dacă zic «nu», de ce «nu»? Aşa că prefer să nu răspund la această întrebare", a explicat Torje ieri într-o conferinţă de presă.

Tânărul internaţional a ţinut astăzi să lămurească acest fapt şi a spus cu fermitate că în cariera sa nu va îmbrăca niciodată tricoul roş-albastru.

"Eu am vrut să dau o declaraţie în care să fiu diplomat, pentru că aşa sunt crescut, pentru că aşa am fost educat. Se pare că am fost înţeles greşit. Tot cea am realizat ca fotbalist, toate momentele mele frumoase din această carieră au fost la Dinamo alături de colegii mei şi de suporteri. Ca dinamovist pentru mine Steaua nu există, e clubul nostru rival, am cea mai mare satisfacţie cân îi bat" a declarat Torje pentru prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite