Tony: "Trebuie să câştigăm cu Oţelul pentru a ne lua revanşa în faţa fanilor!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei Universitatea Cluj, Tony Nwakaeme, a declarat înaintea antrenamentului de miercuri că meciul cu Oţelul Galaţi reprezintă o ocazie pentru el şi colegii săi să îşi ia revanşa în faţa suporterilor după înfrângerea din derbiul cu CFR Cluj.

Tony a adăugat că nu se gândeşte să plece de la Universitatea Cluj, deşi conducerea FC Steaua s-a arătat interesată de un transfer al său. "N-am reuşit un rezultat bun cu CFR, dar din păcate nu mai putem schimba nimic acum. Am fost supăraţi, dar trebuie să ne gândim la partidele ce urmează, aşa e în fotbal. Oţelul e o echipă bună, am urmărit meciul lor cu Basel. Au jucat bine, chiar dacă au pierdut. Formează o echipă bună, dar noi trebuie să câştigăm pentru a ne lua revanşa în faţa fanilor după înfrângerea cu CFR. Vom da totul pentru victorie. Nu ştiu dacă există oferte pentru mine şi nici nu mă interesează, eu mă simt bine aici", a spus Tony Nwakaeme, autor a cinci goluri în acest sezon.

Jucătorul nigerian a adăugat că îl aşteaptă la Universitatea şi pe fratele său, Dickson Nwakaeme, aflat pe lista de transferuri a clubului ardelean. Dickson are 25 de ani, evoluează tot pe postul de atacant, iar în iarnă îşi va încheia contractul cu echipa finlandeză Kups. "Ar fi un vis pentru mine să joc alături de Dickson. Şi el evoluează tot ca atacant şi e foarte tehnic, la fel ca mine. Cred că e posibil să vină aici, am vorbit cu el şi mi-a spus că sunt şanse. Nu ştiu dacă am juca mai bine ca fraţii Costea, noi suntem fraţii Nwakaeme", a precizat jucătorul în vârstă de 22 de ani.

Echipa Universitatea Cluj întâlneşte, duminică, de la ora 16.00, pe propriul teren, formaţia Oţelul Galaţi, într-o partidă contând pentru etapa a XV-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite