Toni Doboş şi-a deschis şcoală de fotbal în Militari! Vezi cu ce meci de gală a inaugurat-o!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şcoala de Fotbal Toni Doboş - Cristian Poteraş
Şcoala de Fotbal Toni Doboş - Cristian Poteraş

Toni Doboş şi-a inaugurat ieri în cartierul Militari, pe Strada Liniei, o bază de sport şi o şcoală de fotbal proprie, iar la meciul de deschidere a jucat şi el, după mult timp de convalescenţă.

Fostul internaţional pare să-şi fi revenit după gravul accident de maşină din 2008 şi s-a înhămat la un proiect care până acum constă într-un teren sintetic acoperit, vestiare moderne şi o cafenea. Baza urmează să fie însă extinsă, iar în apropiere mai sunt în stadiul de construcţie alte cinci terenuri. Costurile proiectului au fost suportate integral de firma privată Sport Invest, deţinută de un prieten al lui Doboş. Şi Primăria Sectorului 6 a contribuit cu ceva, prin punerea la dispoziţie gratis a terenului din apropierea căii ferate pe care s-a construit baza. Copiii de toate vârstele se pot înscrie la Şcoala de Fotbal a lui Doboş, care astfel intră şi el în cercul select al foştilor fotbalişti cu şcoli de fotbal, din luna ianuarie.

Meci între funcţionarii Primăriei şi generaţia de aur
Pe lângă tăierea panglicii şi discursurile lui Toni Doboş şi Cristian Poteraş, primarul sectorului 6, baza a fost inaugurată de un joc de fotbal între o echipă formată din funcţionari ai primăriei şi foşti internaţionali români. Astfel, Bogdan Stelea, Emil Săndoi, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan, Jean Vlădoiu, Robert Niţă, Ioan Andone şi chiar Didi Prodan, care s-a băgat şi el surprinzător la joc, au oferit un show pe cinste oamenilor din cartier strânşi ca la circ să-i urmărească. Pe foşii lor idoli, acum cu burţile atârnându-le.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite