Toni Doboş nu l-a putut uita şi pe Gică Hagi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La un an şi cinci luni după accidentul rutier care i-a cauzat lui Anton Toboş grave pierderi de memorie, acesta a revenit pe terenul de fotbal pentru un joc caritabil. S-a întâlnit cu foşti colegi de generaţie ca Gică Hagi, Gică Popescu şi Adrian Ilie, pe care drama suferită nu a reuşit să îi şteargă din amintiri.

"Memoria îi este încă slăbită, în sensul că sunt pasaje întregi din viaţa sa sau oameni pe care nu şi-i mai aduce aminte. De multe ori ne întâlnim cu persoane pe care Toni nu şi le mai aminteşte, iar eu nu le cunosc şi acestea încep să ne dea amănunte din perioadele de dinainte de accident", a spus Georgiana Doboş, soţia lui Toni, în Libertatea.

Dar oricât de adânci sunt urmele lăsate de teribilul accident rutier, clipele pe care acesta le-a petrecut pe terenul de fotbal alături de Hagi, Popescu sau Adrian Ilie sunt amintiri greu de şters.

„Pe Hagi, Gică Popescu sau Adrian Ilie şi i-a amintit imediat şi a fost fericit să îi revadă şi să joace din nou alături de ei", a mai adăugat cea care i-a fost alături tot timpul în perioada de recuperare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite