Ţiţi Dumitriu: "Dacă Lazio are nevoie de puncte, le va lua! Vezi ce spune fostul antrenor despre Steaua!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dumitriu
Dumitru Dumitriu

Dumitru Dumitriu, fostul antrenor al Stelei din anii '90, care a participat de trei ori consecutiv cu roş-albaştrii în grupele Ligii Campionilor, a vorbit despre la Sport.ro despre cele două meciuri ale echipelor româneşti în Liga Europa, din această seară.

"Ţiţi" a afirmat că este sceptic atât cu privire la şansele Vasluiului de a scoate ceva din partida cu Lazio, cât mai ales cu privire la şansele Stelei în faţa lui Schalke." Avantajul terenului propriu nu prea ne-a convins pe noi. Dacă Lazio are nevoie de puncte, vă spun eu că orice am face, ei le vor lua. Vaslui are şanse foarte mici.

Mi-aş dori ca Steaua să câştige, dar nu sunt foarte optimist. Sunt probleme care nu ne pot face să ne gândim la o victorie. Steaua nu poate alinia cel mai bun 11. Sper să nu apară şi alte accidentări. Vreau să-i întreb pe cei de la Steaua care au adus jucători în ultimii 10 ani cu ce cluburi din România sau din alte părţi s-au bătut pentru a aduce aceşti jucători? Cine i-a mai dorit? Nu vreau să-i jignesc pe jucători. Ei nu au nicio vină", a declarat Dumitru Dumitriu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite