Ţiţi Dumitriu nu e de acord cu transferurile în masă la Steaua!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dumitriu
Dumitru Dumitriu

Fostul antrenor al roş-albaştrilor, Ţiţi Dumitriu, spune că nu este o soluţie să faci multe transferuri în pauza competiţională.

"Nu e recomandat să aduci mulţi jucători într-o pauză competiţională. Trebuie să ai concurenţă pe posturi. Atunci când ai dubluri bune, nu ai probleme. Steaua a avut rezultate mai slabe tocmai din cauza asta", a spus Dumitriu la Sport.ro.

Antrenorul a vorbit şi despre jucătorii din actualul lot

NIKOLICI: "este în mare progres, s-a acomodat, este un vârf pe care Steaua se poate baza în continuare. E un fotbalist oportun pe joc de atac, de contraatac, cât şi de careu".

EMEGHARA: "are un istoric care nu îl mai recomandă la Steaua. Este prea fragil şi pauzele lungi pe care le-a făcut cred că îl scot din calculele echipei pentru sezonul viitor".

PREPELIŢĂ: "Este un jucător uril, care poate juca şi în bandă şi în centru. Nu prea mai există posturi în fotbalul de azi".

FRAŢII COSTEA: "Nu pot juca împreună la Steaua, mai ales acum când au ieşit în evidenţă Rusescu şi Nikolici. Au cam aceleaşi caracteristici şi e greu să îi bagi pe amândoi titulari".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite