Ţiţi Dumitriu: "Zilele lui Ilie Stan sunt numărate"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al Stelei, Dumitru Dumitriu, a vorbit despre şansele de calificare ale echipei în returul de la Twente şi despre cearta dintre Gigi Becali şi Ilie Stan.

 "Steaua ar trebui să meargă în Olanda cu gândul la victorie şi la calificare. Eu zic că întâlnim o echipă destul de bună, dar nu imposibil de bătut.

Din punctul meu de vedere, Dănănae nu avea cum să-i facă faţă lui Ola John, pentru că în ultimul timp nu a mai jucat. În condiţiile astea nu poţi să faci experimente având în vedere faptul că ai avut pe bancă un jucător care a mai evoluat la echipă.

Cum să faci performanţă la Steaua, când schimbi jucătorii la echipă de la an la an? Stan are multe momente când spune adevărul şi suferinţele lui. Jocul subţire din atacul Stelei nu-mi dă mari speranţe pentru meciul din retur", a spus Dumitriu la Dolce Sport.

 "Zilele lui Ilie Stan sunt numărate. Daţi-l afără şi haideţi să punem pe altul?! Ce poate să facă altul în situaţia în care, Doamne fereşte, echipa nu se califică? Poate să vină şi Mourinho, dacă nu se califică este greu de crezut că poate să ia campionatul.

Dacă aş fi eu patron la Steaua, înaintea meciului de la Bucureşti le-aş fi spus jucătorilor că dacă nu se califică le voi scădea salariile la nivelul locului din clasament. Locurile 1-3 ar fi avut un salariu, 3-6 un alt salariu, iar de la locul 6 în jos nu iei nici un ban. Aşa ar fi trebuit, aşa era normal şi corect",  a mai spus acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite