Ţiţi Dumitriu despre "dubla" cu Twente: "Dacă Steaua nu bate la Bucureşti, o să aibă mari probleme"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al Stelei, Dumitru Dumitriu, a analizat situaţia echipei lui Ilie Stan.

Despre transferurile Stelei

"Nu îi văd, în special la Steaua, pe cei care au venit să fie titulari de drept, nici nu au când să intre în echipă, sa se omogenizeze și nici nu au demonstrat asta.

Ei sunt jucători buni, care au demonstrat niște calități, dar, de aici și până la a deveni la Steaua lideri și a ajuta echipa efectiv, e o distanță foarte mare".


Despre întâlnirile cu Twente

"Twente are avantaj că joacă în campionat, are mare avantaj că i-a venit un antrenor valoros, are o altă exprimare, din ceea ce observăm.

În campionat 5-0, 4-1 cu Groningen. Nu-i sperie pe steliști, îi face și mai atenți, să fie convinși că joacă împotriva unei echipe valoroase. Trebuie să obțină o victorie la București, mergând cu o victorie în Olanda ai mari șanse. Dacă nu, sunt probleme”.

Despre Cristi Tănase

"Într-adevăr, Tănase a avut un final de toamnă destul de bun, a jucat bine în campionat, în Europa și la echipa națională, e un câștig, ne bucură.

Da, și-a revenit Tănase, e și interesul lui să fie un jucător de bază al Stelei, pentru că uite cum curg ofertele avantajoase și pentru el, și pentru Steaua.

Cum s-a apucat de antrenamente serios, cum și-a revizuit comportametul extrasportiv, a devenit jucătorul pe care îl știam de la Pitești".

Despre Ilie Stan

"A luat echipa în derivă, a reechilibrat și formația de bază, și comportamentul agresiv al echipei și nu am mai tremurat ca până atunci când mergeam la jocuri. Echipa ne-a dat convingerea că este pe un drum bun.

Nu știu dacă a dat sau nu o palmă, nu putea ca toata lumea să aibă încredere în el, pentru că a antrenat niște echipe mici, nu a demonstrat veleități de mare antrenor, pentru că nu a avut pe unde.

Cum a ajuns la o echipă cu condiții și jucători, normal că talentul lui, cât e de talent, a ieșit în evidență".

Despre lupta pentru titlu

"Sunt multe opt puncte! Dar nu imposibil de surmontat, problema e alta, că nu se bat numai cu cei de la Dinamo, e Rapid acolo, e CFR, chiar și Vaslui".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite