Hagi si Popescu dau cinci jucători la nationala de tineret. Steaua, Dinamo, Rapid şi CFR Cluj NICIUNUL! Cum comentezi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi si Popescu
Hagi si Popescu

Investiţiile slabe la nivel de juniori si concentrarea pe aducerea si folosirea fotbalistilor străini face ca, în acest moment, granzii campionatului să nu aibă jucători de perspectivă.

Acest lucru se deduce şi din selecţia pe care Emil Săndoi o face la naţionala de tineret. Pentru amicalul de miercuri, cu reprezentativa similară a Cehiei, programat la Ploiesti, de la ora 17.00, selectionerul n-a chemat la lot niciun fotbalist de Steaua, Dinamo, Rapid şi CFR Cluj. În schimb, antrenorul natţionalei Under 21 se bazează pe cinci fotbalişti care provin, din liga secundă, de la echipele patronate de Hagi şi Gică Popescu. Buzbuchi, Benzar şi Cărstocea vin de la Viitorul Constanţa (locul 1 în Seria I), iar Băluţă şi Şerban de la Chindia Târgovişte (locul III în Seria a II-a). Uite tot lotul convocat:

Portari: Croitoru (FC Argeș) și Buzbuchi (Viitorul)

Fundaşi: Serediuc (CS Otopeni), Dăruială (FC Timișoara), Crețu (CSMS Iași), Ilie (FC Timișoara), Gugu (FCM Târgu Mureș) și Toșca (CS Săgeata Năvodari)

Mijlocaşi: Benzar şi Cârstocea (Viitorul), Florean (FC Bihor), Băluță şi Șerban (Chindia), Stanciu (Vaslui), Bumba (FCM Târgu Mureș)

Atacanţi: Roman (Petrolul), Dobre (Sportul Studențesc) și Mărkuș (FC Bihor)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite