Timişoara a câştigat doar de două ori la Galaţi în 24 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oţelul şi Poli Timişoara se duelează mîine cu titlul pe masă, iar statistica pare să le fie favorabilă elevilor lui Dorinel Munteanu. Echipa de la malul Dănării nu a pierdut decît de două ori în faţa bănăţenilor pe teren propriu.

Prima confruntare dintre cele două echipe la Galaţi a avut loc pe 13 septembrie 1987, iar Oţelul s-a impus la limită, scor 1-0. Timişorenii au doar două victorii în deplasare, prima în martie 1992, iar cea de-a doua în noiembrie 2005. Au fost şi patru rezultate de egalitate, iar gazdele s-au impus în celelalte opt partide.

Ultimele trei meciuri disputate la Galaţi au fost şi cele mai spectaculoase, cu o medie de peste 4 reuşite pentru fiecare meci.

Statisticile meciului Oţelul - Timişoara
Meciuri: 29 (14 la Galaţi)
Victorii Oţelul: 10  (8)
Egaluri: 6  (4)
Victorii Timişoara: 13  (2)

Spectacol după minutul 60
Cele două echipe au impresionat în acest campionat prin forţa compartimentului ofensiv, cele două echipe marcînd împreună 101 goluri în acest sezon. Interesant este însă că mai mult de jumătate dintre acestea au fost marcate după minutul 60 al meciurilor, conform gsp.

Acest lucru este însă favorabil timişorenilor care se apără foarte bine pe final de partidă, în timp ce găkăţenii au primit 14 din cele 24 de goluri în ultimele 30 de minute

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite