Timişoara - Neftci Baku, scor 0-1, într-un meci amical

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia FC Timişoara a fost învinsă, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa azeră Neftci Baku, duminică, într-un meci amical din cadrul cantonamentului de la Saafelden (Austria).

Iniţial, bănăţenii aveau programată duminică o întâlnire cu kosovarii de la Trepca, însă adversarul a fost schimbat în ultimul moment.

Antrenorul Dusan Uhrin a trimis în teren următorii jucători: Pantilimon - Luchin, Scutaru, Ghionea, Fl. Sandu - Ad. Popa, Poparadu, Tameş, Curtean - Goga, Nikolici. Pe parcurs au mai intrat Sepsi, Ricketts, Rocha şi Axente.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 69 de Emile Mpenza, fotbalist care a jucat şi la Standard Liege, Schalke 04, Hamburg şi Manchester City.

Timişorenii au avut numeroase ocazii şi au ratat un penalti prin Rocha, în minutul 72.

FC Timişoara a jucat în această vară meciuri amicale cu slovacii de la Tatran Presov, scor 2-1, şi cu Austria Salsburg, scor 3-0. Următoarea partidă de verificare pentru timişoreni este programată marţi, 5 iulie, împotriva georgienilor de la Zestafoni. Ultimul amical din Austria va fi în 7 iulie, cu Skenderbeu, campioana Albaniei, iar alb-violeţii vor reveni în ţară vineri, 8 iulie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite