Timişoara atacă CFR!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 "Contra "stă" degeaba şi Mureşan va juca bine-mersi, deşi a dat cu pumnul". Este părerea oficialilor de pe Bega care au început un atac împotriva campioanei înaintea meciului de duminică.

Daniel Stanciu, team-manager-ul Timişoarei, a început deja derby-ul cu CFR Cluj. Motivul? Arbitrajele, mai exact faptul că CFR a fost avantajată, spre deosebire de Poli, în faze similare. Oficialul bănăţenilor nu înţelege cum arbitrul de la meciul CFR-Brăneşti nu i-a dat "roşu" lui Mureşan la o fază clară, în schimb Contra va "sta" în derbyul de duminică, fiind eliminat pentru mult mai puţin.

"Mureşan a dat cu pumnul, a fost intenţie, e clar. A primit avertisment cu degetul de la arbitru, parcă era la clasa întâi. În schimb, Contra a fost suspendat degeaba. Urmează meciul cu CFR, Cosmin va sta în tribune şi jucătorul Clujului va evolua bine-mersi. Noi ce să le explicăm fotbaliştilor, ce să îi spunem antrenorului, care e nou: că noi suntem arbitraţi după un alt regulament? Să îi faceţi o poză lui Mera să vedeţi cum arată, a primit o lovitură în figură, are nasul dublu...nu s-a dat nimic. Cineva acolo sus nu ne iubeşte, noi facem parte din categoria echipelor dezavantajate, nu suntem ca CFR şi Steaua", a spus Stanciu la Sport.ro.

SURSA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite