Poli Timişoara, salvată de USL. Marian Iancu cedează echipa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu
Marian Iancu

Noul staff USL-ist din administraţia Timişoarei şi a judeţului Timiş va demara, după validarea voturilor din scrutinul electoral de duminică, o nouă rundă de discuţii cu patronul echipei de fotbal Politehnica Timişoara, Marian Iancu.

"Îmi doresc ca Poli să ajungă în Liga Europa, dar să avem răbdare. Voi încerca să fac toate demersurile ca să putem intra chiar din acest an în Liga I. O să vedem, după ce ne vom pune de acord cu Consiliul Local şi cu domnul Nicolae Robu despre ce posibilităţi legale avem. Pentru asta ne-am străduit să facem şi sală de sport şi teren de fotbal, să-l modernizăm pe cel pe care-l avem. O să vedem care proiect va fi viabil: fie să modernizăm sala polivalentă în jurul stadionului Dan Păltinişanu, fie să scoatem stadionul lângă Timişoara şi să facem această sală acolo, pentru a avea şi spaţiu de parcare în zilele de meci şi să evităm şi aglomeraţia din oraş în zilele în care sunt meciuri", a declarat Titu Bojin, viitorul preşedinte (PSD) al Consiliului Judeţean Timiş.

Potrivit acestuia, banii pentru răscumpărarea clubului vor proveni din bugetele local şi judeţean, dar consideră că valoarea lui Poli, azi, nu mai poate fi decât una simbolică. "Nu mai putem discuta despre valori extraordinare şi o să încerc să am personal o discuţie cu Marian Iancu, în zilele următoare, pentru a vedea care sunt gândurile dânsului referitor la ceea ce înseamnă Poli şi sper să aflăm înţelegerea necesară", a conchis Bojin, conform "Romanian Soccer".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite