Timişoara – Gaz Metan 3-1 / Zicu, goluri pentru mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Zicu (stânga)
Ianis Zicu (stânga)

Timişoara a fost condusă de Gaz Metan, dar Goga şi Zicu au punctat, aducând o victorie care îi menţine pe bănăţeni în cursa pentru titlu.

Cisovsky trebuia eliminat! În minutul 9, jucătorul Timişoarei a primit primul catonaş galben, pentru ca la doar câteva minute să atingă mingea cu mâna. Arbitrul Robert Dumitru l-a iertat de eliminare deşi se cuvenea galben şi astfel roşu.

Lui Zicu i s-a anulat un gol. În minutul 13, bănăţenii au deschis scorul, dar reuşita lui Ianis Zicu a fost anulată. Fostul jucător al lui Dinamo s-a aflat într-o poziţie clară de ofsaid

Cel mai bun gazon. Sportul şi Rapid au găzduit primele meciuri din Liga 1, iar starea terenurilor a lăsat mult de dorit pe arenele echipelor bucureştene. La Timişoara gazonul a arătat impecabil la ora meciului, cu toate că vineri zăapada era de 25 de centimetri pe "Dan Păltinişanu".

Eric s-a accidentat. Pustai nu a putut conta pentru meciul cu Timişoara pe brazilianul Eric, omul de gol al Mediaşului din tur. Acesta a suferit o accdeintare cu câteva zile înainte de meci şi a nu a mai făcut deplasarea în Banat.

"Dublă" a lui Zicu. Golul Mediaşului a venit după o gafă în apărare a lui Scutaru, care i-a pasat lui Dudiţă, mijlocaşul marcând fără probleme. În minutul 55, bănăţenii au egalat prin Goga, apoi Zicu a intrat în scenă, reuşind dubla. Mijlocaşul a dedicat reuşitele mamei sale, decedată în urmă cu o lună.

Alexa ratează CFR Cluj. Jucătorul Timişoarei a luat aiurea un galben pe final de meci şi a ajuns în stare de suspendare. Uhrin jr. nu-l va putea folosi astfel în derby-ul de runda viitoare, cu CFR Cluj.

Iancu a atacat arbitrajul de la Rapid şi Dinamo. "Primul meci al etapei nu s-a jucat, că aşa au vrut unii şi au câştigat alţii, al doilea meci a fost stricat de cel mai slab arbitru din Liga 1, iar astăzi Dinamo cu Sportul, ce poţi să păţeşti mai rău decât să ai un gol anulat şi să nu ai un penalty acordat?", a spus Marian Iancu la Gsp TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite