Timişoara - Dinamo în pericol de amânare din cauza vremii! Dragomir: "Mâine va fi soare!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarul dinamovist, Cristi Borcea, spune că vremea ceaţa va persista şi mâine, din această cauză fiind posibil ca echipa să nu poată merge cu avionul la Timişoara.

"Nu mă interesa de unde e brigada pentru meciul cu Timişoara. Trebuia să fie de oriunde altundeva în afară de România şi Germania. Problema este că nu ştim dacă vom pleca în seara asta. Drama este că nici mâine s-ar putea să nu plecăm! Eu sunt deja în Timişoara, nu se vede la un metru şi mâine se anunţă aceeaşi prognoză. Ba chiar va fi mai puternică ceaţa! Dacă se va putea ateriza la Arad, vom pleca în această seară, la 21:00. Dar şansele sunt slabe. Noi facem tot ce ţine de posibilităţile noastre. Noi s-ar putea să ajungem la Timişoara, dar 100% meciul nu se va juca", a spus Borcea la gsptv.

Însă preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, l-a contrazis imediat. "Mâine se anunţă o zi frumoasă. Eu m-am interesat şi mâine la 12:00 va fi un soare frumos în toată ţara! Meciul va fi amânat cu 24 de ore, dacă nu se va putea disputa mâine", a punctat şeful LPF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite