Tibor Selymes: "Am scăpat de retrogradare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Astrei Ploieşti, Tibor Selymes, a declarat după victoria din meciul cu Sportul Studenţesc, scor 1-0, că în urma acestui succes formaţia sa a scăpat sută la sută de retrogradare.

"Nu mă interesează ce spun alţii, noi suntem aici să facem puncte, avem un obiectiv. Deocamdată, domnul Mulţescu are 14 puncte. Azi am făcut într-adevăr un joc foarte slab. I-am lăsat pe adversari să joace, chiar dacă le-am spus jucătorilor mei după meciul cu Steaua că va fi foarte greu cu Sportul, pentru că sunt o echipă care pasează foarte bine. Au simţit pe pielea lor asta, pentru că au fost nevoiţi să alerge de zece ori mai mult. Echipa a fost obosită, cu Steaua a dat tot, dar până la urmă important este că am câştigat, iar cele trei puncte de astăzi ne-au salvat sută la sută de la retrogradare", a spus Selymes, refuzând să comenteze mai mult declaraţia antrenorului Sportului, Gheorghe Mulţescu, potrivit căreia "echipa care a jucat fotbal a pierdut".

Tehnicianul ploieştenilor a afirmat că Fatai i-a dedicat golul din meciul cu Sportul. "Nu comentez arbitrajul, dar s-au făcut multe greşeli împotriva noastră. Mă bucur pentru Fatai. Am mizat pe atitudinea şi pe dorinţa lui de reveni după accidentare. După gol mi-a dedicat reuşita. Va fi foarte greu la Târgu Jiu, dar mergem să luăm punct sau puncte. Nu mi-am făcut calcule, poate pentru că m-am uitat prea mult în partea de jos a clasamentului. Acum vom privi şi în sus. Dacă am mai putea urca în clasament ar fi fantastic", a precizat Selymes.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite