Tibor Selymeş nu poate conta pe 12 jucători la meciul cu Oţelul Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei FCM Târgu Mureş, Tibor Selymes, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că are "cam mulţi accidentaţi şi suspendaţi" pentru meciul cu Oţelul Galaţi şi că nu poate conta pe nu mai puţin de 12 jucători.

Dintre cei 12 jucători, şase sunt accidentaţi (Astafei, Vasilache, Ghionea, Dan Matei, Cavalli, Celsinho), trei suspendaţi (Ilyeş, Szilagyi, Subotici), doi cu probleme familiale (Issa Ba şi Jamal), în timp ce Topici a acuzat o uşoară stare febrilă.

"Avem cam mulţi accidentaţi şi suspendaţi, dar asta este. Trebuie să încercăm să nu pierdem acest meci, deoarece este unul foarte important pentru noi. Pe lângă accidentaţii pe care îi ştiţi, după meciul cu Sportul, pe această listă au mai intrat Dan Matei şi Cavalli. Sper ca Issa Ba, care a avut unele probleme familiale în această perioadă, să fie în lot, măcar pe banca de rezerve", a spus Selymeş.

Tibor Selymeş a adăugat că despre omogenitatea echipei se va putea vorbi doar în februarie-martie anul viitor şi că în iarnă vor mai fi aduşi alţi jucători.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite