Ţiţi Dumitriu îl apără pe Ilie Dumitrescu în conflictul cu Gigi Becali: "Şi-a câştigat dreptul să vorbească de Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Gigi Becali  s-a certat cu Ilie Dumitrescu la Digi Sport. Patronul susţine că are mai multe performanţe la Steaua decât fostul jucător.

"În primul rând consider că tot cea a declarat domnul Becali la adresa lui Ilie Dumitrescu a făcut-o din prisma faptului că era nervos din cauza rezultatului negativ al Stelei de la Pitra Neamţ. Cât priveşte calităţile de fotbalist ale lui Ilie Dumitrescu, trebuie să recunoaştem că el a fost unul dintre jucătorii exponenţiali ai Stelei. Ilie a făcut foarte multe pentru Steaua, a contribuit foarte mult la calificarea Stelei în cea de-a doua finală a CCE pe care a jucat-o, a contribuit la câştigarea de cupe şi campionate pentru Steaua, a ieşit golgheterul României tot în tricoul Stelei, deci şi-a câştigat tot dreptul să vorbească de fotbalul românesc şi de Steaua.

Eu îl cunosc foarte bine pe Ilie, atât din perioada când eram secundul lui Anghel Iordănescu la naţională, cât şi ca antrenor principal la Steaua. Sunt sigur că dacă el ar mai fi rămas la Steaua şi după 1994, putea să facă mult mai multe pentru Steaua în cele 3 participări consecutive în Liga Campionilor, dar din fericire a prins un contract bun cu Tottenham", a spus Ţiţi Dumitriu pentru ProSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite