„Telefonistul“ Stoichiţă, secundul lui Gigi Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul roş-albaştrilor a fost surprins în timp ce vorbea la telefon cu patronul său, în minutul 56 al derby-ului cu Rapid. După câteva minute, Mihai Costea a fost înlocuit de „Slughiţă“ cu Tibi Bălan .

La 26 martie, când l-a instalat pe Mihai Stoichiţă în locul lui Ilie Stan, Gigi Becali anunţase că se va implica serios în viaţa echipei: „Fac ce vreau eu! Fac eu echipa, câştigăm toate meciurile şi luăm titlul".

Patronul Stelei s-a ţinut de cuvânt. Pe lângă faptul că el este cel care alege titularii înainte de meciuri, Becali este şi cel care-i dictează schimbările lui Stoichiţă în timpul partidelor! Pentru cei care se îndoiau încă de acest lucru, dovada a venit în minutul 56 al meciului cu Rapid.

Mihai Stoichiţă a fost surprins de camerele DigiSport vorbind la telefon pe bancă, iar la câteva minute distanţă, Mihai Costea a părăsit terenul pentru a-i face loc lui Tibi Bălan.

A vorbit de pe telefonul lui Meme

Dialogul s-a purtat pe telefonul managerului general Mihai Stoica, aşa cum se întâmplă la fiecare meci. La finalul partidei, Stoichiţă a negat faptul că a discutat cu europarlamentarul.



În încercarea sa de a fi convingător, tehnicianul a spus că este dispus să facă publică factura telefonului său mobil, pentru a demonstra că n-a fost sunat de Becali: „Nu vorbeam cu patronul, era o problemă personală. Dacă dumneavoastră credeţi că Gigi Becali antrenează această echipă, veniţi la antrenamente să vedeţi. Gigi este patronul clubului, discutăm înainte de meciuri şi atât!".

Ulterior, tehnicianul s-a dat singur de gol: „M-a sunat pe bancă un colaborator pe care îl am în tribună mereu, să-mi spună ce nu pot observa la nivelul gazonului. Când vorbesc cu Gigi Becali, vorbesc prin intermediul lui Mihai Stoica. Gigi nici nu ştie numărul meu de telefon, pentru că atunci când îl sun nu-mi răspunde".

Cîrţu l-a pus la punct pe Becali

Dupa ce fostul antrenor al roş-albaştrilor, Sorin Cîrţu, a afirmat, într-o intervenţie televizată, că „Becali l-a pus într-o situaţie jenantă pe Stoichiţă", patronul Stelei a pus mâna pe telefon şi a sunat la DigiSport: „Sorine, ai uitat că-ţi făceam şi ţie echipa şi schimbările?!".

Răspunsul lui „Sorinaccio" nu s-a lăsat însă aşteptat. „Să nu mă apuc să spun eu ce faci tu în palatul ăla plin de icoane! Te dai mare credincios, îi înjuri pe toţi de morţi, fariseule! Eşti un nesimţit şi un mincinos! Îţi făceai singur schimbările! Îţi făceai schimbările în cap şi credeai că mi le faci mie", a tunat actualul consilier tehnic de la ALRO Slatina. Sorin Cîrţu a activat ca antrenor al Stelei pentru o scurtă perioadă, în primăvara anului trecut.

" Cred că Gigi Becali ar trebui să-şi ia şi carnet de antrenor, nu mai e niciun secret că-i face echipa lui Mihai Stoichiţă. "
Liţă Dumitru fost căpitan Steaua

" Probabil că Stoichiţă a vorbit cu Gigi. Echipa s-a făcut în vestiar, iar schimbările pe bancă. Gigi era curios să vadă starea jucătorilor. "
Mihai Stoica manager general Steaua

" Dacă vreau să sun, sun! Nu-mi interzice nimeni, fac ce vreau eu. Cui nu-i convine, la revedere... Tu nu-l cunoşti pe Becali? "
Gigi Becali patron Steaua

image
image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite