Teia Sponte a râs ultimul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teia Sponte (stânga) şi Mihai Stoica au avut mereu o relaţie glacială
Teia Sponte (stânga) şi Mihai Stoica au avut mereu o relaţie glacială

Meme a pierdut războiul cu vicepreşedintele Consiliului de Administraţie, care se lăudase unor apropiaţi că-l va da afară pe managerul general până la 15 octombrie. Ieri, şi-a îndeplinit obiectivul.

Singur împotriva tuturor! Aceasta este cea mai fidelă descriere a ultimului mandat al lui Mihai Stoica la Steaua. Obsedat să conducă el tot şi suspicios până la paranoia cu cei din jur, managerul general a fost încolţit din start de toţi apropiaţii lui Gigi Becali. Tabăra condusă de Teia Sponte şi de Valeriu Argăseală l-a „lucrat" intens pe Meme, al cărui singur susţinător a fost patronul Stelei. Numai că Gigi şi-a condiţionat suportul de câştigarea titlului.

A vrut să plece din cauza lui Ogăraru

Cum Steaua a ajuns pe locul 9, inclusiv Becali s-a dezis de managerul general. În aceste condiţii, Stoica şi-a anunţat, ieri, demisia. A fost o victorie obţinută de vicepreşedintele roş-albaştrilor, Teia Sponte, cel care îşi fixase un obietiv personal: „Îl dau afară pe Meme până la 15 octombrie".

Ieri dimineaţă, Mihai Stoica s-a întâlnit cu Gigi Becali şi a anunţat că renunţă la funcţia sa de la club. Apoi, a devenit şoferul latifundiarului pe care l-a dus acasă. În drum, Becali a intervenit telefonic la GSP TV şi a povestit, cu Meme lângă el, cum s-a produs despărţirea. „Mihai mi-a spus: «Eu l-am adus pe Levy, am avut puteri depline, însă cum rezultatele n-au fost îmbucurătoare, plec şi eu, mai ales că nici nu sunt dorit la club»". Gigi a dezvăluit că, la începutul sezonului, Meme a mai avut o tentativă de a părăsi Steaua: „Când am vrut să-l aduc pe Ogăraru a zis că pleacă el. De aceea, am renunţat la jucător. Acum însă, gata, iau eu hăţurile în mână".

I-a zis lui Gigi că titlul e pierdut

Finanţatorul roş-albaştrilor a povestit că Mihai Stoica i-a zis că Steaua nu mai are şanse la primul loc în acest sezon. „Meme m-a enervat, fiindcă mi-a spus că nu mai putem lua campionatul acum. Asta în capul lui! O să-i arătat eu însă că nu e totul pierdut", a afirmat Becali.

Acesta a insistat că va rămâne în relaţii bune cu fostul său angajat: „Meme va fi prietenul şi consultantul meu personal. În plus, va fi un fel de scouter, fiindcă se pricepe la fotbal şi are ochi la jucători".

"Nu am încercat să-l întorc pe Meme din drum, fiindcă mi-a spus clar: «Nu sunt agreat». Într-adevăr, el nu e dorit de mai mulţi oameni la Steaua şi de aceea a plecat."
Gigi Becali
patron Steaua

Stan a cerut ca, în afară de Narcis, restul staffului să fie demis

Ilie Stan a cerut ca secunzii Gabriel Caramarin şi Eugen Nae, precum şi preparatorul fizic Michele Bon, să fie daţi afară! În locul lor, Edi Iordănescu şi de Gabriel Mărgărit vor fi secunzi, iar Dumitru Costică va fi antrenor cu portarii. „Ce am făcut pentru Stan n-am mai făcut pentru nimeni. Mi-a fost şi ruşine de cei la care am renunţat. Ilie a zis aşa: «Să-i dai pe toţi afară, chiar şi preparatorii fizici. Eu fac absolut totul la echipă. Vin la muncă la ora 8.00 dimineaţă şi plec la ora 11 noaptea». Mi-a zis că nu vrea niciun ban, doar să nu-l deranjez până la iarnă. Narcis Răducan va rămâne, o să stea şi pe bancă", a spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite