Fotbaliştii Tatu şi Prepeliţă s-au reîntors sub comanda lui Ilie Stan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua - Maccabi 4-2 - Geraldo îl felicită pe Tatu pentru gol * Foto: Marian Burlacu
Steaua - Maccabi 4-2 - Geraldo îl felicită pe Tatu pentru gol * Foto: Marian Burlacu

Atacantul Leandro Tatu, învoit de antrenorul Ilie Stan după accidentarea suferită în partida cu Maccabi Haifa, şi mijlocaşul Andrei Prepeliţă, şi el cu probleme medicale în ultima perioadă, au revenit, marţi, la antrenamentele formaţiei Steaua.

Fundaşul Novak Martinovici, care a suferit o uşoară contractură în partida cu Concordia Chiajna, a efectuat în regim normal antrenamentul de la Centrul de Fotbal Buftea.

De asemenea, la şedinţa de pregătire au fost prezenţi Stefan Nikolici şi Iulian Roşu, după ce s-au întors de la loturile naţionale. Atacantul Nikolici a revenit cu echimoze la ochi după partida din preliminariile CE Under-21, dintre Muntenegru şi Andorra, scor 4-0, în care atacantul stelist a marcat un gol. Mijlocaşii Tiberiu Bălan şi Alexandru Bourceanu, care încă au probleme medicale, nu s-au pregătit alături de colegii lor. Dintre juniorii folosiţi de Ilie Stan în ultima perioadă, antrenorul i-a mai chemat la şedinţa de pregătire de marţi doar pe Stanciu şi Puşcaş, în afara celor obişnuiţi deja cu prima echipă, Cojocaru, Năstăsie şi Roşu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite