VIDEO Tatăl fetei omorâte în 1991. „Răzvan Lucescu conducea fără permis şi băut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lincu Miu, tatăl Georgicăi Miu, fata accidentată mortal în 1991, de o maşină pe care se pare că o conducea Răzvan Lucescu, spune într-un interviu acordat Evenimentului Zilei, că actualul tehnician al lui Şahtior a muşamalizat cazul iar Răzvan a scăpat fără nicio pedeapsă.

Evenimentul Zilei a publicat azi în ediţia sa online un material incendiar în care un domn, pe numele său, Lincu Miu, aduce acuze fără precedent familiei Lucescu.
„Pe data de 16 septembrie 1991, în jurul orei 7 dimineaţa, fata a plecat la serviciu. Lucra la IRMA (n.r. - Întreprinderea de Reparat Material Volant). Nici n-a durat un sfert de oră şi m-au anunţat că Gina - Georgica o chema, dar noi îi spuneam Gina - e lovită de maşină. Am crezut că o fi o mână, un picior. M-am dus repede. Băiatul a ajuns mai înaintea mea. Feciorul meu. A pus-o într-o maşină şi a plecat la Urgenţă. După ea, am plecat şi eu imediat. Când am ajuns acolo, au trecut cu ea îmbălsămată. Eu mă interesam să văd unde e, la ce salon, şi ei mi-au dus-o la morgă. Când m-am informat, mi-au zis numai: "A decedat".

Lincu Miu este convins că la volan era Răzvan Lucescu: „El a fost la volan. A sărit imediat de acolo. Martorii care au fost mi-au spus asta, se găsesc declaraţiile în dosar. Mi-au zis că a sărit de la volan şi a lăsat-o pe nevastă-sa în locul lui. De ce? Pentru că el n-avea nici permis, şi era şi băut! Şi cu două luni înainte mai făcuse un accident, mai omorâse o persoană“.

Apoi Lincu a explicat cum a fost accidentul: „Nu era trecere de pietoni, însă aici, la pod, întorcea şi maşina 449, care mergea înspre Bucureşti. Era locul de refugiu de la mijloc. Erau două benzi dinspre Snagov, două benzi dinspre Bucureşti. Şi la mijloc mai era o bandă, ca "zebra" aşa. Stătea şi poliţaiul acolo, de mai făcea ordine. Tot acolo se încadra şi autobuzul 449, când întorcea spre Bucureşti. Şi ea a ajuns acolo, pe zebra asta. A depăşit astea două benzi (n.r. - cele pe sensul de mers dinspre Ploieşti spre Capitală) şi se uita să nu vină vreo maşină de la Otopeni. Răzvan a venit de dinspre Snagov, unde a fost la un chef, a pierdut controlul volanului, a luat-o pe botul maşinii şi a izbit-o de asfalt“.

Lincu a explicat apoi şi de ce nu l-a mai găsit pe Lucescu jr la locul accidentului când a ajuns el: „Răzvan a lăsat-o pe ea, că era însărcinată în cinci luni şi că nu avea alcool în ea, iar el a fugit. Când m-am dus acolo, el nu mai era. A dat telefon, a anunţat repede poliţia, pe nu ştiu cine. Nu îi era frică.

S-au predat la postul de poliţie. De frică pesemne că iese cu scandal, că dacă îi prindeam acolo nu ştiu ce făceam cu ei".

Tatăl fetei decedate în 1991 este convins şi de faptul că fostul selecţioner al naţionalei era băut la volan: „Toată lumea a spus asta. Am mai stat eu să iau probe? Cine să-i mai ia probe, dacă e băiatul lui Mircea Lucescu? La ei, un mort e ca o minge. Cum dau cu piciorul într-o minge, aşa dau şi într-un om.“

VEZI VIDEO AICI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite