„Tătă“, iertat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tătăruşanu a scăpat de furia patronului
Tătăruşanu a scăpat de furia patronului

După ce a fost vizitat de portar la palat, Becali l-a reprimit în lot pe goalkeeperul de 26 de ani.

După ce l-a făcut cu ou şi cu oţet, timp de două zile, pentru greşelile din „dubla" cu Twente, Gigi Becali şi-a schimbat, brusc, sentinţa în privinţa goalkeeperului de 26 de ani. Dacă joi seară, cel puţin verbal, Tătăruşanu fusese concediat de la Steaua, ieri, portarul a fost reprimit. Motivul? O vizită pe care „Tătă" i-a făcut-o latifundiarului la reşedinţa sa din Aleea Alexandru.

„A venit la mine şi mi-a zis că ce s-a spus despre el, că face fiţe, nu e adevărat. Sunt şi adevăruri mici, dar de multe ori s-a exgerat. Mi-a zis că nu el a hotărât să nu rămână în cantonament. Echipa a hotărât asta şi el i-a transmis asta lui Ilie Stan. I-am zis: «Băi, Ciprian, eu nu mai fac investigaţii, las lucrurile aşa. Tu eşti un portar de valoare şi nu vreau să te pierd!». Am discutat multe lucruri şi mi-a zis că e de acord cu multe lucruri pe care le spun eu, cu ce trebuie jucătorii să respecte", a povestit Becali.

Scapă de amendă, nu şi de bancă

Acesta a precizat că împotriva lui Tătăruşanu nu se va lua nicio măsură. „I-am spus că nu o să mai fie pedepsit. De dragul lui zic că acei oameni au minţit. O să-i spun lui Ilie să nu-l mai pedepsească. Tătăruşanu mi-a zis că au fost cinci-şase antrenori până acum la Steaua şi că nu a avut probleme cu niciunul. Vreau să fie armonie şi disciplină, că e un grup foarte frumos la Steaua şi e păcat", a explicat finanţatorul roş-albaştrilor.

Nu mai vine „Hamu"

Totuşi, e foarte posibil ca în meciul cu CS Mioveni, de săptămâna viitoare, să apere Răzvan Stanca. Becali nu va mai transfera însă un nou portar, urmând să se bazeze şi în retur pe Stanca, Tătăruşanu şi Cojocaru. Ana Maria Prodan îl propusese deja pe Vasili Hamutovski, bielorusul de 34 de ani fiind de acord să fie şi rezervă, mai ales că acum n-are niciun angajament.

"Tătăruşanu e unul dintre cei mai valoroşi portari români. Eu nu mă iau după o greşeală! Aşa, ce trebuia să-i facem lui Mutu când a ratat penalty la Euro, cu Italia, să-l împuşcăm?''
Victor Piţurcă selecţioner România

Va semna cu fraţii Becali

Una dintre condiţiile pe care Gigi Becali i le-a pus lui Tătăruşanu, pentru a-l ierta, a fost aceea ca portarul să fie reprezentat de verii patronului. Interesul latifundiarului e acela de a-l vinde în vară pe „Tătă" în schimbul a cel puţin trei milioane de euro. „Tătăruşanu trebuie să înţeleagă că de la Steaua poate să plece la un club mare doar dacă semnează cu verii mei! O să-i spun să rupă înţelegerile pe care le are cu alţi impresari", declarase încă din toamna trecută Gigi Becali. La ora actuală, Ciprian colaborează cu o firmă de impresariat din Italia, după ce a fost sub contract şi cu agentul Traian Gherghişan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite