Târgul de la Urziceni, aproape de final

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unirea îşi mai poate vinde ultimii jucători până vineri. Pablo Brandan şi Vasile Maftei aşteaptă semnarea unui nou angajament până vineri, când expiră perioada de transferări. 

Brandan este dorit de Ilie Dumitrescu la Steaua, dar şi de Ioan Andone la Dinamo. Nici formaţia din Ghencea şi nici cea din Ştefan cel Mare nu au ajuns însă la un acord cu patronul ialomiţenilor, Dumitru Bucşaru. Acesta nu are de gând să mai lase din preţ şi solicită aproximativ 700.000 de euro.

Suma nu este considerată una mare, problema este că echipa care îl vrea pe mijlocaşul argentinian ar trebui să mai plătească încă 300.000 de euro, bani pe care îi cere jucătorul drept primă de instalare. Brandan nu are de gând să-şi micşoreze pretenţiile întrucât peste opt luni poate pleca gratis de la Urziceni, pentru că i se termină contractul.

Maftei este vizat atât de Dinamo cât şi de Rapid, în special „câinii" fiind interesaţi de fotbalist. Unirea mai are în acest moment doar cinci jucători din vechiul lot: Daniel Tudor, Todoran, Semedo, Epaminonda Nicu şi Pădureţu.  Ultimii doi ar putea pleca şi ei la alte echipe, fotbaliştii având oferte din Liga I. Lotul ialomiţenilor va fi completat cu jucători de la Dinamo, FC Timişoara şi Steaua II.

Grigore, noul antrenor

Până la definitivarea lotului, Urziceniul şi-a găsit un antrenor nou, Gabriel Caramarin neavând licenţa PRO. Octavian Grigore, fostul fundaş al Petrolului Ploieşti, va fi noul tehnician al echipei. Grigore (46 de ani) a fost până acum antrenorul Chimiei Brazi. 

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite