Târgu Mureş - FC Braşov, 0-0. Punct care nu o ajută pe niciuna, dar pe care şi l-au dorit ambele!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Primul meci al ultimei etape a turului, FCM Târgu Mureş - FC Braşov, s-a încheiat cu un egal alb, 0-0, care nu ajută prea mult niciunda dintre cele două combatante.

Deşi meciul a fost unul alert, cu multe faze de poartă şi ocazii rarisime, până la urmă nicio echipă n-a marcat. Târgu Mureş rămâne pe loc retrogradabil, dar scurtează la un singur punct distanţa faţă de locurile salvatoare, ocupate de Gaz Metan şi Petrolul, iar Braşovul face 19 puncte şi poate aborda liniştită returul, fie că acesta începe peste o săptămână, sau la primăvară.

FCM Târgu Mureş - FC Braşov s-a jucat aseară la fix trei ani de la decesul fostului portar ghanez al stegarilor, Ibrahim Dossey, iar cele două echipe au ţinut un minut de reculegere în memoria acestuia, înaintea primului fluier al partidei. Dossey s-a stins din viaţă pe 9 decembrie 2008, la vârsta de 36 de ani, după ce stătuse trei luni în comă. Trupa lui Marius Şumudică nu i-au putut dedica aseară decât egalul.

"Am făcut un meci bun. Ştiam la ce să mă aştept de la Târgu Mureş, o echipă care joacă altceva de câteva etape şi nu m-au surprins cu nimic. Au mizat totul pe Subotic şi pe Didi şi am reuşit să-i blocăm. Rezultatul e bun şi ne permite să construim ceva bun la Braşov"
Marius Şumudică, antrenor FC Braşov

"Sunt mândru de băieţii mei şi de modul cum au jucat. Vreau să-mi felicit căpitanul, pe Ilyeş, care la anii lui joacă fantastic. Suntem în situaţia de a ne bate pentru salvarea de la retrogradare şi cred că avem şanse mari să scăpăm. Trebuie să legăm însă câteva rezultate bune"
Maurizio Trombetta, antrenor Târgu Mureş

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite